Kunstkaart - One With Nature - Tessa Smits (2024)

Aanbieding!

2,9549,95

Levertijd: jouw bestelling wordt binnen 1 – 2 werkdagen verzonden

Deze kunst kaart is een mooie print op A5 formaat (grote kaart 14,5 x 21,5 cm) van het kunstwerk One With Nature

Dit kunstwerk vertegenwoordigt voor mij de aardse en omvattende energie van de natuur. Het bos, met zijn eeuwige cyclus van groei en verval, leert je over loslaten, over groei, en over de schoonheid van transformatie. Het herinnert je eraan dat elk moment een nieuw begin is, een kans om opnieuw te kiezen wie je wilt zijn.

KAARTENSET ALLE DESIGNS

Ik heb ook een mooie set van alle verschillende kunstkaarten samengesteld. Dan is de kaartprijs lager en krijg je meer kunst voor je geld. Bekijk hier de kaartenset >

Levertijd: jouw bestelling wordt binnen 1 – 2 werkdagen verzonden

2,9549,95

Reviews van kopers

M. Moorthaemer

Lees verder

"Tessa Smits kan waar veel mensen over praten, het ongeziene en onuitgesprokene, vertalen naar het creatieve op een wit doek. Eenmaal in bezit van zo’n heilig kunstwerk, ik heb er gelukkig ook één thuis hangen, klikt er iets in…als het ware, een bestendiging van dat wat ik zo goed innerlijk herken, maar waar bijna niet over gesproken kan worden… En dan word ik stil!"

Karoly

Lees verder

"Gisteren het pakketje uitgepakt wat alweer symbolisch was... laagje voor laagje afpellen, weten wat er is maar het nog niet zien, steeds meer wat zichbaar wordt om uiteindelijk de kleuren te zien schitteren. Ik heb mijn handen er boven gehouden en dan is de essentie voor mij zo voelbaar. En dat gevoel is heerlijk... "

Kunstkaart - One With Nature - Tessa Smits (2)

Linda

Lees verder

"Ik was op slag verliefd op de kleuren en energie van de Boeddha. Dacht dat de kleuren te heftig waren voor de kamer maar integendeel: dit brengt rust/peace en zachtere energie in ons huis. Ook mijn puberdochter is om en vindt m mooi 👌🏼"

Kunstkaart - One With Nature - Tessa Smits (3)

Natalie

Lees verder

"We zijn zo blij met dit schilderij van Tessa Smits. Eindelijk boven de bank. Het duurde een tijdje voordat we wisten wat we wilden, maar nu hebben we iets! Tessa vertaalde onze wens om licht, eenheid en allesomvattende liefde in dit schilderij te brengen. En zelfs meer dan dat. Je moet gewoon kijken en zien wat het met je doet. "

Kunstkaart - One With Nature - Tessa Smits (4)

Angelique

Lees verder

"She is home!!! Wauwwww Tess, echt zo onwijs mooi, ik ben er even stil van! 💜💓💜 Ik voel me één met dit schilderij, het voelt heel krachtig, vrouwelijk, ik voel mezelf erin, de verbinding met anderen, het universum en de aarde. Ik voel dat hij veel voor me gaat doen. Ik ben er heel erg blij mee en dankbaar dat je dit zo voor mij gemaakt hebt."

Anoniem

Lees verder

"I love my money flow! It radiates a unique combination of strength and comfort. That is something that I can hopefully put to use in my personal life as well as in my work as an investor. Thank you,Tessa!"

Anoniem

Lees verder

"Zo blij, verrast, vol energie, betoverd, ontroerd en stil was ik toen ik dit prachtige schilderij van de DHL mocht aannemen 😃. Het is zo’n mooi proces om dit samen met Tessa te hebben mogen doen. Het is zo veel meer dan ‘een schilderij’. Er zit zóveel meer betekenis achter. Elke keer als ik naar het schilderij kijk, word ik herinnerd aan de thema’s waarover we gesproken hebben voordat Tessa aan de slag ging met het schilderij, met als uiteindelijke titel: JUST BE. Zijn. In het nu. Een zachte kracht van binnenuit. Grenzen bewaken. Overgave. Loslaten & Vertrouwen. JUST BE 😃🙏🏻. Ik ben er heel erg blij mee en zeer dankbaar voor! ❤️ "

Kunstkaart - One With Nature - Tessa Smits (5)

Marijn

Lees verder

"Prachtig schilderij mogen ontvangen, deze krijgt een mooi plekje in ons nieuwe huis!"

Obe

Lees verder

"De eerste keer dat ik dit schilderij zag was ik gelijk verkocht. Ik druk op “kopen” op de smartphone en kwam er snel achter dat ik eigenaar was geworden. Een mooier cadeau voor mijn verjaardag kon ik niet bedenken. Ik wist gelijk waar deze mandala moest hangen. Mijn boeddhistische jonge nonnetjes uit Ladakh passen er goed bij. Hoe vaker ik er naar kijk, hoe indrukwekkender het wordt en ik hoop hier nog jaren van te genieten. De reis van Spanje naar Fryslân heeft het schilderij goed doorstaan en werd vergezeld door een prachtige steen. Tessa, dankjewel."

J. van de Peppel

Lees verder

"Al geruime tijd volg ik Tessa via Facebook. Vaak had ik bij het zien van de schilderijen al een groot ‘Wow-effect’ en dacht dan…eens…eens wil ik ook zo’n gaaf schilderij in m’n huiskamer hebben hangen. Dit bleven gedachten totdat ik via de nieuwsbrief voor mij -HET- schilderij zag. Met Tessa via de mail contact opgenomen en gelukkig was het schilderij nog beschikbaar en werd het schilderij door haar, in afwachting van de betaling, direct gereserveerd. De communicatie en afwikkeling verliepen zeer voorspoedig: binnen een week na het eerste contact werd het schilderij al thuis bezorgd en… in ‘t echt -nog-veel mooier dan op de foto’s te zien is, echt een aanwinst! Tessa, heel hartelijk dank, erg blij met de ‘Follow-your-Roots’. "

Kunstkaart - One With Nature - Tessa Smits (6)

Sophie

Lees verder

"Ik heb al verschillende werken van Tessa Smits in huis hangen. Haar werk is een inspiratie bron voor mij. Ik vind het heerlijk om die energie in mijn huis te hebben hangen. Het geeft mijn huis een fijne sfeer. Ook het laatste werk wat ik van haar kocht resoneerde direct met waar ik op dat moment mee bezig was. Door de geometrie die ze gebruikt maakt dat ik er keer op keer weer in kan wegdromen. Ook het schilderij Timelines wat ze samen met Elske Heanen maakte heeft heel veel in mij teweeg gebracht. Het raakt mij op een diep niveau. Echt heel blij met Tessa!"

Leanne

Lees verder

"Tessa inspires my creativity and enjoying her work energizes my spirit! Bravo!!"

Kunstkaart - One With Nature - Tessa Smits (7)

Kunstkaart - One With Nature - Tessa Smits (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6456

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.